Seuran esittely

Yleisurheiluseura Kiuruveden Teräs R.Y :n toiminta on jatkunut jo yli 90 vuotta. Vuosikymmenien aikana on ollut erilaisia liikunnallisia toimintakausia. Tutustu tarkemmin Teräksen historiaan, joka on kirjoitettu 90 v. kunniaksi. Seuratoimintamme on siis kunnioitettavassa iässä.

Vuosienvarrella Kiuruvesi on kehittänyt kiitettävästi liikuntapaikkoja. Liikkumisen ja kuntoilun mahdollisuudet ovat hyvällä tasolla. Lapsia ja nuoria saisi olla enemmän hyödyntämässä näitä mahdollisuuksia. Jääkiekko, jalkapallo ja lentopallo liikuttavat tämän päivän lapsia eniten. Valmentajat ja tukijoukot ovat aikanaan saaneet kipinän urheiluseuroista. Urheiluseuramme työ lapsien ja nuorten eteen ei ole mennyt hukkaan.

Teräksen toimintaa on muokannut Kiuruveden ikärakenteen muutos. Hiihtäjät ovat pääasiassa veteraanihiihtäjiä, he osallistuvat aktiivisesti myös kilpailutoimintaan. Voimailijoissa on mukana nuoria aikuisia ja voimailu onkin suosittu laji, siitä iso kiitos hyvälle voimailijoiden valmentajalle. Lapsilla on mahdollisuus tulla mukaan toimintaan liikunnalliseen harrastekerhomme. Harrasteliikuntakerhossa voi olla mukana myös vanhemmat.

Tanssijaosto toimii aktiivisesti ja liikuttaa kaikenikäisiä ihmisiä ympärivuoden, talvella Puistonkulmalla ja kesällä Puistorinteellä perinteisellä tanssilavalla. Tanssien järjestäminen vaatii talkootyötä, johon osallistuu jaostot yhdessä huvitoimikunnan kanssa. Tanssitoiminnan mahdollistaa yhteistyö Eläkeläiset Ry:n ja Teräksen eri jaostojen kanssa.

Tusustu tarkemmin ja tule mukaan toimintaan.